Beach On Wheels

Beach On Wheels

Beach On Wheels organiseert jaarlijks een groot motorevenement op strand Nulde bij Putten. In het verleden waren zij dagenlang druk met het verwerken van de inschrijvingen per mail van de deelnemers aan dit evenement. Betalingen en inschrijvingen moesten bij elkaar gezocht worden en allerlei gegevens met de hand opnieuw ingevoerd in een Excel-spreadsheet. Op de dag van het evenement bleken er desondanks diverse fouten gemaakt te zijn en deelnemers niet te komen die vaak ter plaatse zouden betalen. Ook de communicatie met deelnemers verliep moeizaam omdat email-adressen ontbraken of verkeerd waren.

Tot men EventPress inschakelde met de vraag hoe dit beter en zelfs goedkoper kon. EventPress ontwikkelde een bestelsysteem op de website beachonwheels.nl waarbij deelnemers vooraf in konden schrijven met directe betaling per iDEAL. Bij de inschrijving werden direct alle relevante vragen gesteld en correcte invulling afgedwongen. Dit resulteerde in een enorme ontlasting van de organisatie en tegelijkertijd een veel betere opkomst van de deelnemers die immers al hadden betaald voor deelname. Ook kon de laatste datum voor inschrijving tot een dag voor het evenement worden teruggebracht. Gegevens konden daarnaast worden geëxporteerd naar Excel om allerlei overzichten te produceren. Deelnemers konden tevens eenvoudig met gerichte mailings worden voorzien van last-minute informatie.

Tenslotte ontwikkelde EventPress ook een online ticketingsysteem voor bezoekers aan Beach On Wheels waar volop gebruik van werd gemaakt. Hierdoor kon Beach On Wheels ook veel beter plannen en haar budget bewaken.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

08-09-2014

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat u geen computer bent *