Arjan Brouwer Motor Trading

Arjan Brouwer Motor Trading

Arjan Brouwer Motor Trading is een motorzaak die jaarlijks maandelijks motorcursussen en motordagen verzorgt. De administratie van inschrijvingen voor de diverse activiteiten was omslachtig door de diversiteit en tevens de mogelijkheden voor motorhuur, huur kleding, en diverse andere opties. Ook verliep de communicatie met de deelnemers moeizaam omdat allerlei informatie op diverse manieren binnenkwam.

Op verzoek ging EventPress aan de slag met de wensen van deze organisatie. Per event werd vastgelegd welke informatie vereist was, wat de standaard kosten waren en wat de kosten van de diverse opties bedroegen. Hieruit werden verschillende categorieën gedestilleerd met gelijkwaardige informatie. Vervolgens werden inschrijfformulieren met iDEAL-betalingsmogelijkheid ontworpen en online gezet. Vanaf dat moment krijgt deze motorzaak dagelijks een overzicht van de nieuwe inschrijvingen terwijl wekelijks de betalingen keurig op de rekening worden bijgeschreven. De deelnemers krijgen automatisch gepersonaliseerde bevestigingsmails en E-tickets met alle informatie. Deze gegevens worden tevens gebruikt voor capaciteitsanalyses en voor nieuwsbrieven bij toekomstige evenementen.

Voor Arjan Brouwer Motor Trading betekent dit alles veel minder inspanning en duidelijke informatie en gedegen administratie met tijdige betalingen en minder last-minute afzeggingen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

08-09-2014

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat u geen computer bent *