Onbeperkt aantal evenementen

Creëer, onderhoud en toon een onbeperkt aantal evenementen tegelijk op uw website.Deel ze eventueel in categorieën in en start met de verkoop. Vroege vogel korting? Leeftijdskorting? VIP-pakket? Geen probleem!

Onbeperkt aantal tickets zonder extra kosten

Dit is uw kans om uw evenementen toegankelijker en goedkoper te maken. U kunt net zoveel evenementen aanmaken en tickets verkopen als u wilt, onze prijs blijft gelijk.

Verzamel klantgegevens

De sleutel om klanten een geweldige ervaring op te laten doen is het verzamelen van de juiste informatie van ze zodat u voorbereid bent. Verzamel eenvoudig alle data die u nodig hebt met een op maat gemaakt inschrijfformulier.

Check-in en volgen van bezoekers

EventPress genereert automatisch een lijst van bezoekers en houdt simpel bij wie er komen met welke wensen.Terwijl u eenvoudig ziet wie er al betaald hebben en wie niet.

Controleer tickets bij de ingang

Kontroleer toegang tot uw evenement door een barcode of QR-code voor elke ticket en scan deze tickets bij de ingang.

Evenementen kalender

Toon evenementen en categorieën van evenementen op een fraaie grafische manier.

Vertrouwd met veilige betalingsmethoden

Veilig betalen wil iedereen. iDEAL is een vertrouwde omgeving, maar ook paypal betaling of creditcard is mogelijk. In een door en door geteste veilige omgeving. Met de payment provider die u wenst.

Toegang tot al uw data.

Verzamel, controleer en hou alle informatie die u verzamelt van bezoekers zelf. Op uw eigen site met diverse export mogelijkheden.

Automatisch tickets, mails en facturen

Betalingen gaan automatisch, tickets vliegen de deur uit en facturen vliegen er automatisch achteraan. En van elke inschrijving en betaling krijgt u keurig een e-mail.

Locaties beheren

Creëer, bewerk en wijzig evenement locaties en gebruik en toon deze op je hele evenementen website.

De beste communicatie met de klant

Breng de communicatie met uw publiek naar het hoogste niveau.

Tickets selectie

Met Ticket selectie kunt u verschillende soorten tickets aanbieden, zodat bezoekers zelf kiezen welke tickets het best bij hen passen. Uiteraard met vroege-vogel korting!