Over ons

Informatie over onze organisatie.

EventPress is een onderneming die opgericht is door Wim Brouwer, een “ouwe rot” in het Marketing & Communicatie-vak. Wim kwam niet van de zogenaamde bureau-kant, maar had altijd bij internationaal opererende bedrijven als spil gefunctioneerd tussen de eigen marketing & sales-afdelingen en externen. Hij heeft daarom een gezonde aversie ontwikkeld tegen gebakken lucht en mooie verhalen van bureaus die enorme budgetten opslokken en maar matig opleveren.

Dit leidde ertoe dat hij zich verdiepte in het grafische vak en leerde dat veel dingen door bedrijven zelf gedaan konden worden en alleen voor grote projecten een beroep gedaan hoefde te worden op marketing-bureaus. Zo maakte hij bedrijven meer self-supporting en konden met hetzelfde budget veel meer activiteiten gerealiseerd worden.

Met de opkomst van de digitale media herhaalden deze ontwikkelingen zich. Veel bla-bla over geweldige websites, maar in de praktijk werd na oplevering voor elke kleine aanpassing een gepeperde rekening gepresenteerd. Uiteindelijk besloot hij met deze inslag een aantal eigen ondernemingen op te richten die allen dezelfde missie hebben: Doen wat je belooft tegen een redelijke prijs en de mogelijkheid voor de klant om zelf verder te kunnen tegen lage kosten.

Zo ontstonden achtereenvolgens de bedrijven PromoPrint, een bedrijf in grafische vormgeving en prepress, PromoSite.nl, een bedrijf dat voornamelijk WordPress websites bouwt en EventPress, een bedrijf dat evenementen begeleidt en digitaal vastlegt.